Uvjeti Müller darovne kartice
Izdavatelj Müller darovne kartice je (u nastavku „darovna kartica“) Müller trgovina Zagreb d.o.o., Oreškovićeva ulica 6H/1, 10010 Zagreb (u nastavku „Müller“).
Za darovne kartice vrijede sljedeći uvjeti:

  1. Korisnik darovne kartice može koristiti darovnu karticu kao sredstvo plaćanja za robu i usluge u kunama, isključivo u svim Müller poslovnicama u Republici Hrvatskoj.
  2. Darovnim karticama nije moguće platiti druge Müller darovne kartice i prepaid bonove. Prepaid proizvodi su vrijednosni tj. platni bonovi (npr. za video igrice, glazbu, filmove, putovanja itd.) kojima se mogu kupiti usluge/ roba od vanjskih pružatelja usluga.
  3. Darovnu karticu možete jednokratno napuniti s iznosom od 20,00 kn (od 01.01.2023. s iznosom 5 €) do 1.800,00 kn (od 01.01.2023. s iznosom do 250,00 €). Za kupnju darovne kartice i za njeno punjenje ne odobrava se nikakav popust.
  4. Isplata gotovine s darovne kartice nije moguća. Stanje se može koristiti dok se u potpunosti ne potroši.
  5. Korisnik kartice može u svakom trenutku provjeriti trenutačno stanje na darovnoj kartici na blagajni u svakoj Müller poslovnici u Hrvatskoj.
  6. Müller nije odgovoran za postojeće stanje na kartici u slučaju gubitka, krađe, neovlaštenog korištenja ili oštećenja darovne kartice te ako se postojeće stanje na kartici ne može utvrditi Müller u navedenim slučajevima ne vrši naknadu štete.
  7. Darovna kartica ostaje vlasništvo Müllera. Ona je prenosiva. Korisnik kartice koji može iskoristiti sredstva na kartici je donositelj kartice.
  8. Darovna kartica je važeća 5 godina od datuma punjenja. Nakon proteka 5 godina postojeće stanje na kartici se više ne može iskoristiti.
  9. Ovi Uvjeti podliježu hrvatskim zakonskim propisima.

Uvjeti vrijede od: 10.10.2022.