Ako uživate u dekoriranju interijera i puno vremena provodite u kuhinji i domu, odjel kućanstva će biti Vaša omiljena oaza!
U raznolikom asortimanu od preko 42000 proizvoda, možete pronaći kvalitetne brendove i mali pomoćnike za Vaš dom: posuđe, čaše, pribor za jelo, lonce i pribor, pribor za pečenje, ukrasno posuđe, vaze, poklone i još mnogo toga!
Klikom na lokaciju na karti poslovnica provjerite gdje je najbliža poslovnica s odjelom kućanstva!

Veselimo se Vašem dolasku!
Aktualno u ponudi

NOVO U MÜLLERU

Nova kolekcija ROSE GARDEN marke Villeroy & Boch kombinira boje i oblike s virtuoznim dodirom prirode. Nježni akvarelni cvjetovi ruže, bilo u klasičnom rustikalnom ili u modernom romantičnom stilu, vode vas u London, u pravi engleski cvjetnjak.
Dostupno u trgovinama s odjelom KUĆANSTVA.
Pronađite najbližu poslovnicu.EQUA Smart boca je pametna boca koju možete povezati s Equa aplikacijom na Vašem smartphoneu.

Aplikacija će pratiti koliko vode ste danas popili i obavijestiti Vas ako danas niste unijeli dovoljnu količinu vode i to putem svjetlosnog signala na boci. Osim toga, boca ima karakteristike termo boce jer zadržava toplinu 12 sati i hladnoću 24 sata.

Potražite EQUA smart boce u različitim bojama na našim policama na odjelu kućanstva!

Ars Una premium kvalitetne plastične boce dizajnirane su za višegodisnju upotrebu, a dolaze u raznim bojama i oblicima. id moze se dobiti u raznim bojama i oblicima. Obožavaju ih i djeca i odrasli, a idealne su za izlete, rekreaciju i razne sportske aktivnosti, a praktične i za ponijeti na posao ili u školu. Boce ne sadrže BPA i dva najčešće korištena zamjenska sastojka (BPS i BPF) i imaju Food Safe certifikat. 

Ars Una metalne boce su prigodne za sve vremenske uvjete. Piće održavaju toplim i do 12 sati, a hladnim do 24 sata. Posebna pozornost posvećena je kvaliteti i debljini čelika kako bi imala funkciju prave termos boce s dvostrukom stijenkom. Privlačan izgled boce osiguran je visokokvalitetnom bojom uz koju nema straha od oštećenja boje i udubljenja.

Boce se mogu koristiti za čuvanje tekućine od -10 do+96 Celzijevih stupnjeva.