O poduzeću
O poduzeću
Saznajte više!

Zašto kupovina u Mülleru čini sretnom

Moderni potrošači su zahtjevni: pri kupovini očekuju ugodan ambijent, stručno savjetovanje, veliki izbor brendova, kvalitetu i trend – a sve uz povoljne cijene. Naš odgovor na te želje je u međuvremenu dostupan na 800 lokacija u Europi: Müller poslovnice su pravi shopping doživljaj – uvjeravajuća kombinacija zabave i konkretne vrijednosti.


Velika raznovrsnost asortimana

Müller nudi najveći drogerijski asortiman u Hrvatskoj. Međutim i odjeli parfumerije, prirodne kozmetike, papirnice, igračaka, kućanstva i ambijenta vodeći su u svom području. Naš asortiman broji ukupno preko 180 000 proizvoda!


Visoka kvaliteta, niske cijene

Temelj ovog koncepta čine dvije konstante: cijena i učinkovitost. Da su cijene u Mülleru konkurentne, neprestano pokazuju brojna neovisna usporedna istraživanja. Da je naše poslovanje učinkovito, već godinama potvrđuju brojni kupci, koji nam redovno daruju svoje povjerenje. Nekad samo povremeni kupci, vremenom su prepoznali povoljne cijene i uravnoteženi asortiman kvalitetnih renomiranih brendova i na taj način postali naši vjerni kupci.


Školovano osoblje

Naša orijentiranost prema usluzi zahtijeva puno truda od svakog zaposlenog. Očekuju se marljivost, potpuni angažman i predanost te kompetencije u raznim područjima. Upravo te kvalitete svakodnevno dokazuje naših 34000 djelatnika diljem Europe. Svojim zalaganjem, ljubaznošću i stručnim znanjem, za koje pomno brinemo da se neprestano nadograđuje, zarađuju pohvale i priznanja naših kupaca.


Luksuzan ambijent

Ne može se opisati, jer to jednostavno morate doživjeti! Iznenadite se jedinstvenim i neusporedivim ambijentom Vaše Müller poslovnice! Svijetla i opuštajuća atmosfera te pažljivo raspoređene police, kupovinu u Mülleru čine posebnim doživljajem. Posjetite nas već danas!