*Popust se oduzima neposredno na blagajni pri kupnji iznad 15 €. Različiti popusti se međusobno ne zbrajaju, a akcije isključuju. Popust ne vrijedi na proizvode s oznakom "Ograničena cijena", na knjige, slikovnice, konzole, tablete, multimedijska izdanja, VR naočale, foto usluge, vrećice za odvajanje otpada Zagrebačkog holdinga, darovne i prepaid kartice te na povratnu naknadu kod napitaka. Popust vrijedi na cijeli baby asortiman na odjelu drogerije, natura te na igračke za djecu do 36 mjeseci starosti sljedećih brendova: Baby Soft, Chicco, Fisher Price, Haba Kleinkind, Toyplace te drvene igračke Simba i Heros za bebe. Aktivirajte kupon u Müller aplikaciji i ostvarite 20% popusta. Kupon s 20% na sve za bebe* bit će dostupan u Müller aplikaciji na dan akcije, 23.7.2024. Aktivirajte kupon, skenirajte karticu vjernosti i uštedite!
Od 1.7.2024. na odjelu parfumerije, natura i čarapa te od 8.7.2024. na svim ostalim odjelima. Popust na odjelu parfumerije, prirodnog kutka, čarapa i modnih dodataka vrijedi do 4.8.2024., a na ostalim odjelima do 28.7.2024.
10% na sve* pri plaćanju Diners Club karticom.
Drugog utorka u mjesecu ostvarite 10% popusta na cjelokupan* asortiman pri plaćanju Diners Club karticom.

*Popust se oduzima nesporedno na blagajni. 
Popust ne vrijedi na knjige, slikovnice, konzole, tablete, multimedijska izdanja, VR naočale, foto usluge, vrećice za odvajanje otpada Zagrebačkog holdinga, darovne i prepaid kartice te na iznos povratne naknade kod napitaka. Popust se ne zbraja s kuponima i pogodnostima iz Müller aplikacije za skupljanje bodova.