Mudrica

Od travnja 2021. godine postali smo ponosni partner projekta e-Dječja kartica "Mudrica"!
Mudrica je aplikacija za mobilne uređaje namijenjena roditeljima, čije korištenje omogućava pogodnosti ili popuste u brojnim poduzećima diljem Hrvatske u organizaciji Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Središnji državni ured provodi poticajne obiteljske i populacijske mjere, među kojima su potpore i olakšice roditeljima, a sve s ciljem poboljšanja demografske slike u Hrvatskoj. Upravo sudjelujući u ovom projektu, Müller želi poduprijeti roditelje u Hrvatskoj i olakšati svakodnevicu cijeloj obitelji kroz povoljnije kupovine u našim poslovnicama.

Iz mjeseca u mjesec očekuju vas brojni popusti prilagođeni upravo potrebama roditelja i djece svih uzrasta.

U subotu, 18. veljače  putem aplikacije Mudrica u svim našim poslovnicama ostvarite 10% popusta na cjelokupan asortiman!*
Aplikaciju možete zatražiti unutar e-građanin sustava.Raduje nas što zajedno gradimo pozitivnu i mladu sliku Hrvatske!Više informacija o projektu potražite na internetskoj stranici Mudrice.


*Popust se oduzima nesporedno na blagajni. Različiti popusti međusobno se ne zbrajaju, a akcije isključuju.
Popust ne vrijedi na knjige, slikovnice, konzole, tablete, multimedijska izdanja, VR naočale, foto usluge, darovne i prepaid kartice te na iznos povratne naknade kod napitaka.