PRIGRLITE SVOJU UNUTARNJU SNAGU

U 2019. Lancôme je zamislio miris nove generacije žena koje mijenjaju pravila vlastitih postignuća. Snažne, ali uključive, ambiciozne, ali velikodušne, redefinirale su značenje uspjeha dijeleći svoje vlastite i osnažujući druge žene da slijede svoje snove. Pod vlastitim uvjetima.

Tijekom godina, ova sve veća ženska zajednica neprestano je inspirirala Idôle, čineći ga mirisom budućnosti u nastajanju.

Budući da svaki uspjeh dolazi iznutra te je svaka motivacija potaknuta unutarnjim pozivom, Idôle poziva žene da otkriju tko su one uistinu i da u potpunosti prigrle svoju unutarnju snagu. 

Idôle L’Eau de Toilette snažan je poziv da se uključite u proces koji otkriva vašu unutarnju snagu i pokreće akciju. Idôle putovanje, kao i sva putovanja, počinje prvim korakom, prvim korakom u vašem poglavlju do uspjeha.

SNAŽNA SVJEŽINA, NADAHNUTA PRIRODOM, PODUPRTA ZNANOŠĆU

Nastavljajući inspirirati budućnost mirisa, Lancôme izražava svoju pionirsku viziju u Idôle L’ Eau de Toilette, otkrivajući nove mirisne aspekte.

Idôle L’Eau de Toilette otvara se akordom zelenog čaja Shincha, nakon čega slijedi duo ruža sa zelenim notama i esencijom ruže Damascena, u kombinaciji sa svježim bergamotom koji dodaje sočne i svježe tonove kako bi sačuvao elegantno citrusno srce.
Istraživanje novih znanstvenih procesa za Lancôme putem našeg tria svježih bergamota, od kojih je jedan zamrznut u vremenu putem molekularne destilacije.

NOVI SVJEŽI SJAJ IKONE

Idôle L’Eau de Toilette poziv je da krenete na unutarnje putovanje i prigrlite svoju unutarnju snagu.

Idôle L’Eau de Toilette ističe kultnu Idôle bočicu. Potpuno prozirna, okružena svojim prepoznatljivim metalnim okvirom, propušta svu svjetlost i otkriva zadivljujuće nijanse mirisa. Idôle L’Eau de Toilette je totem za sve žene spremne kanalizirati svoju unutarnju snagu.

U skladu s Lancômeovom vizijom održivosti, Idôle L’Eau de Toilette miris imati će i mogućnost nadopune.