hej:pure

Nova marka mirisa hej:pure impresionira održivošću i zabavom!  hej:pure je holistički, održivi koncept mirisa koji počinje s odgovorno uzgojenim sastojcima, uz podršku društvenih i ekoloških projekata, a isto tako uključuje i održive materijale od kojih se izrađuje ambalaža.

Mirisi su dostupni samo u Mülleru.
pure wood
pure flower
pure water
hej:pure:
Održivo. Savjesno. Čisto.

Svježe, čiste mirisne kreacije i elegantan dizajn pakiranja s izvrsnom mogućnošću recikliranja od 98%. Od mirisnog ulja do preklopne kutije, tema održivosti u potpunosti je promišljena s ovim konceptom mirisa: svaki miris sadrži posebne, prirodne sastojke dobivene odgovornim uzgojem sirovina i dobivene u poštenim radnim uvjetima.

hey:pure
potpuno ekološki prihvatljivi sofisticirani mirisi osiguravaju da se osjećate dobro uz čisti, 100% veganski recept - bez kontroverznih sastojaka poput palminog ulja, UV filtera i bojila. Bez plastične kapice i bez celofanskog omota kako bi se spriječila prekomjerna uporaba plastike. Kupnjom hej:pure proizvoda podupire se društveni angažman i promicanje projekata zaštite voda i mora. Sva tri mirisa proizvedena su u Njemačkoj na klimatski neutralan način. Tri svijeta izvanredih očaravajućih mirisa!

pure flower je cvjetni, elegantan i ženstven miris, sa živahnom malinom, sa senzualnom notom cedra i ulja damaščanske ruže - dobivenog odgovornim uzgojem u Bugarskoj.

pure water je vodenast, čist i ženstven miris s akordima morske soli, s nježnom notom cedrovine i ekstraktom absoluta jasmina - dobivenog odgovornim uzgojem u Indiji.

pure wood je drvenasto-voćni uniseks miris svježih božura, senzualne vanilije, toplog cedrovine i puderastog vetivera - dobiven odgovornim uzgojem na Haitiju.