Betty Barclay Oriental Bloom
Romantičan miris s firentinskom čarolijom


Novi miris za žene Betty Barclay Oriental Bloom vodi vas u čarobni Marakeš s čarobnim kvadratima, šarenim bojama, zidovima ukrašenim mozaicima i orijentalnim mirisima.

Usred ove vreve skriva se mala oaza mira - tradicionalni marokanski riad s mozaičnim pločicama, bogatim dekorom, fontanom koja žubori i vodenim bazenom koji vas poziva da se rashladite.

Betty Barclay Oriental Bloom predstavlja mjesto bezvremenske elegancije usred živahnog grada.

Orijentni poziv avanture i vanzemaljski, daleki svjetovi nadahnjujuće prirode i impresivne raznolikosti mirisa - ovo je čežnja za Istokom.

Utočište na Dalekom istoku, romantično mjesto okruženo misterioznim, očaravajućim ljepotama orijentalne umjetnosti u kojem možete disati. Mjesto na kojem duša može sanjati. Betty Barclay Oriental Bloom miris je za romantičnu i senzualnu ženu koja sa znatiželjom istražuje život i okružuje ga ženstvenim mirisnim notama koji je odvodi u snove, gdje mašta o stranim svjetovima i avanturama.

Cvjetni tip mirisa - hibrid cvjetnih i orijentalnih nota - kombinira slatkoću i svježinu cvjetnih esencija s intoksikacijom toplih i začinskih mirisa. Ovo stvara razigranu, romantičnu kompoziciju koja je izražajna, ali ne i napadna.


Cvjetna mirisna oaza Betty Barclay Oriental Bloom poput živopisne svježinu oaze koja otvara laganu cvjetnu kompoziciju sa živahnom kruškom i prozirnim, lagano vodenim frezijama i laticama jasmina.