Lavozon - Ljeto sa zabavnim faktorom 100
Pouzdana zaštita od sunca za svaki tip kože
Iznimna linija za sunčanje vrhunske kvalitete uz najpovoljnije cijene na tržištu


S Lavozon njegom za sunčanje možete bezbrižno uživati u ljetu!

Müller robna marka Lavozon nudi čitav spektar proizvoda za njegu tijekom i nakon sunčanja koju može koristiti cijela obitelj.
Svojim UVA i UVB balansom nude pouzdanu zaštitu od izgaranja i sprječavaju uranjeno starenje kože. Svi proizvodi su dermatološki testirani.

U ponudi su proizvodi za sunčanje za djecu, MED linija za osjetljivu kožu sklonu alergijama, kreme za zaštitu lica sa zaštitnim faktorom od 30 do 50 koje imaju anti age djelovanje, a prateći nove trendove nakon nanošenja na licu ne ostavljaju mastan trag.

Zatim u ponudi su mlijeka i kreme sa zaštitnim faktorima od 15 do 50, ulja i kreme za brže tamnjenje uz zaštitni faktor te proizvodi za samotamnjenje. Za sportaše su namijenjeni proizvodi koji se jednostavno nanose, a pakirani su u spray ambalaži.

Najosjetljiviji dio lica su usne, a upravo njih često zaboravimo zaštiti. Preporučamo stikove za njegu usana za zaštitnim faktorom!

Vrlo je bitno nakon sunčanja kožu hidratizirati za što ćete također pronaći proizvode u našem Lavozon asortimanu. A kako bi unatoč štetnom djelovanju sunca i mora Vaša kosa ostala zdrava i njegovana, koristite Lavozon spray za kosu za zaštitu pri sunčanju!

Lavozon mlijeko za sunčanje
Mlijeko za sunčanje
Zaštitni faktor 30
Lavozon njega poslije sunčanja
Sprej za zaštitu i sjaj kose
Za suhu i uništenu kosu
Lavozon krema za sunčanje u spreju
MED krema za djecu
Zaštitni faktor 50