Hrvatske mame su odabrale najboljeU zagrebačkom klubu Ritam grada, na Trgu bana Josipa Jelačića, 15. veljače 2019. dodijeljene  su  nagrade „Odabrale mame 2019.“ proizvođačima  i  pružateljima  usluga na hrvatskom tržištu.


Glavni  je  cilj  koncepta  „Odabrale  mame“ istaknuti najbolje proizvode prema ocjenama hrvatskih majki, a oznaka Odabrale  mame  potvrđuje  kako  je sigurno riječ o jednom od najkvalitetnijih proizvoda na tržištu u svojoj kategoriji. Ipak, mame su te koje znaju što je najbolje za njihovu djecu i obitelj.


„Iznimno smo ponosni što su hrvatske mame dodijelile Mülleru priznanje u kategoriji Najbolji drogerijski lanac 2019. Mame su već godinama naši vjerni kupci te smo jako zahvalni na službenoj tituli. Mame  znaju  što  je  najbolje  za  njihove  obitelji,  a  mi  im  nudimo ogroman izbor asortimana kako na odjelu drogerije, tako i na drugim odjelima: igračke, papirnica, parfumerija, čarape i kućanstvo. Mama, jednostavno, na jednom mjestu može kupiti sve što joj je potrebno za cijelu obitelj. Osim toga, mame izvrsno poznaju omjer cijene  i  kvalitete  koji  kod  nas  mogu  pronaći.  Naša  se  poslovna  filozofija  godinama  temelji  na kvaliteti ponuđenog, povoljnim cijenama te stručnosti i ljubaznosti našeg osoblja. Nadamo se kako ćemo daljnjim zalaganjem te redovitim praćenjem želja i potreba roditelja i djece i u budućnosti biti njihov prvi izbor“ - izjavio je Miroslav Plantak, regionalni voditelj prodaje za Müller Hrvatska, koji je u ime tvrtke primio ovo priznanje. Ovim putem se još jednom zahvaljujemo mamama koje su odabrale Müller za Najbolji drogerijski lanac 2019.