Hrvatske mame i obitelji su odabrali najbolje

Glavni  je  cilj  koncepta  „Odabrale  mame“ istaknuti najbolje proizvode prema ocjenama hrvatskih majki, a oznaka Odabrale  mame potvrđuje  kako  je sigurno riječ o jednom od najkvalitetnijih proizvoda na tržištu u svojoj kategoriji. Ipak, mame su te koje znaju što je najbolje za njihovu djecu i obitelj.

A kada mame uključe tate i djecu, dobijemo Family choice. Nagrada se dodjeljuje sisključivo onim kompanijama, proizvodima ili uslugama koji su pronašli savršeni balans da su njima jednako zadovoljne kako različite generacije tako i različiti spolovi.

Iznimno smo ponosni što su hrvatske mame i obitelji dodijelile Mülleru priznanje u kategoriji Najbolji drogerijski lanac 2022, već četvrtu godinu zaredom. Mame su već godinama naši vjerni kupci te smo jako zahvalni na službenoj tituli. Mame  znaju  što  je  najbolje  za  njihove  obitelji,  a  mi  im  nudimo ogroman izbor asortimana kako na odjelu drogerije, tako i na drugim odjelima: igračke, papirnica, parfumerija, čarape i kućanstvo. Mama i obitelj, jednostavno, na jednom mjestu može kupiti sve što im je potrebnoj. Osim toga, mame izvrsno poznaju omjer cijene  i  kvalitete  koji  kod  nas  mogu  pronaći.  Naša  se  poslovna  filozofija  godinama  temelji  na kvaliteti ponuđenog, povoljnim cijenama te stručnosti i ljubaznosti našeg osoblja. Nadamo se kako ćemo daljnjim zalaganjem te redovitim praćenjem želja i potreba roditelja i djece i u budućnosti biti njihov prvi izbor.

Ovim putem se još jednom zahvaljujemo mamama i obiteljima koje su odabrale Müller za Najbolji drogerijski lanac 2022.