Trendy boja mjeseca
Trendy boja mjeseca:

little boy blue


Mješavina svjetlo plave i boje jorgovana pratit će nas cijelo ljeto. Ova nas boja podsjeća na plano ljetno nebo, a cvijeće samo što ne osjetite!
Trendy boja mjeseca: little boy blue


Ova svježa boja postavlja trendove u svijetu mode i ljepote te pridodaje absolutnom ljetnom osjećaju i pozitivnom raspoloženju.
Iako izgleda jako nevino, ova boja to uopće nije. Na modnoj pisti se pokazuju cjelokupni lookovi, a i na Instagramu ju ne možete izbjeći. Nije ni čudo! Kako je tako svestrana, boja se lako integrira u outfit ili make-up.

„little boy blue“ je super trendy u All-Over lookovima, ali i pojedini highlightovi ili akcenti boje su genijalni. Temeljno pravilo je: Ako je Vaša garderoba šarena, odlučite se za tamnije tonove. Ako je više neutralna u crnoj, bijeloj i sivoj, bolje odgovaraju nježni ljubičasti tonovi.
Trendy boja mjesecaI u make-upu ova boja može svugdje doći do upotrebe. Totalno smo zaljubljeni u lakove za nokte ove boje. Ali i na usnama, kapcima i obrazima boja djeluje super i stvara trendi chrome-efekte- Tko se stvarno želi isticati koristit će ju kao glavnu boju na kapku, decentniji tipovi će odabrati olovku za oči i odgovarajuće sjajilo – savršeni trend-look za svako doba dana i noći :)