SVJETSKI DAN PČELA
Proslavite s Guerlainom jedno od najdragocjenijih čuda prirode: PČELE
Više od 14 godina Guerlain je stavlja očuvanje prirode u središte svog rada predanošću očuvanju biološke raznolikosti, održivim inovacijama, pozitivnim djelovanjem na klimu i stvaranjem pozitivnog socijalnog utjecaja. U svrhu zaštite jednog od najdragocjenijih čuda prirode - pčela, Guerlain je osnovao internacionalni fond za prikupljanje sredstava za "Guerlain za pčele - konzervacijski program" 
4 GLAVNE SMJERNICE U GUERLAIN POSLOVANJU

  • OČUVANJE RAZLIČITOSTI VRSTA I ZAŠTITA PČELA: s ciljem povratka prirodi onog što se od nje dobiva, razvijena je održiva proizvodnja s prirodnim sastojcima  i program zaštite "Guerlain za pčele.
  • POTPUNO TRANSPARENTNE ODRŽIVE INOVACIJE: Prirodne formulacije u ekološki prihvatljivijoj ambalaži bez ugrožavanja kvalitete proizvoda. Sve informacije o pozadini i životnom ciklusu proizvoda dostupne su na "Bee Respect" platformi.
  • KLIMATSKA ZAŠTITA I SMANJENJE EKOLOŠKOG OTISKA: Zaštita života koji ovise o klimi i postizanje klimatske neutralnosti do 2030. godine.
  • KORIŠTENJE POZITIVNOG UTJECAJA NA DRUŠTVO I OČUVANJE ČUDA PRIRODE: Promocija žena kroz profesionalni pčelarski program "Žene za pčele" u partnerstvu s UNESCO-om u širom svijeta. Osnivanje volonterskog programa za zaposlenike "Pčelinja škola" kako bi se probudila svijest mlade generacije o biološkoj raznolikosti i zaštiti pčela.
3 DANA AKTIVNOSTI POSVEĆENIH PČELAMA

Između obilježavanja dva simbolična dana, "Svjetskog dana pčela" i "Međunarodnog dana biološke raznolikosti", GUERLAIN provodi međunarodnu kampanju za program zaštite "Guerlain za pčele" u kojoj možete sudjelovati i vi, kupovinom Guerlain proizvoda i dijeljenjem Guerlain postova uz #GuerlainForBees i #WorldBeeDay hashtagove