Čišćenje podova, prozora ili kupaonice odmah povezujemo s naporom, jer bez učinkovite i korisne opreme za čišćenje, ono to zaista jest.
U našem asortimanu za kućanstvo pronaći ćete, između ostalog, veliki izbor brisača s priborom te male električne usisavače. To su proizvodi koji značajno olakšavaju čišćenje i površinama osiguravaju ponovni sjaj. Prije nego krenete u projekt čišćenja, posjetite Müller poslovnicu i opremite se najboljom opremom!

U ponudi su brisači s ručkom i navlakama izrađenim od učinkovitih mikrovlakana. Njima s poda možete jednostavno pokupiti prašinu, pa čak i ljepljivu prljavštinu a da se pritom ne saginjete. Ispiranje je znatno olakšano, jer su pripadajuće kantice opremljene cjedilom. Dostupne su i teleskopske ručke koje se po potrebi mogu prilagoditi. Ostali nastavci s navlakom posebno su prikladni za čišćenje pločica i kada. Najznačajniji pomagač pri čišćenju definitivno pružaju roboti za uklanjanje prašine koji bez dodatne intervencije uklanjaju prašinu, vlakna i slično.

Čišćenje prozora neće predstavljati problem, ako imate kvalitetne brisače prozora! Pomagala za čišćenje uključuju i perače, koji uklanjaju pjenu i vlagu bez ostavljanja tragova. Uz pomoć usisavača prozora, staklene ploče i zrcala kao i tuš kabine mogu se bez ostataka očistiti od vode. Više informacija o našim proizvodima koji će olakšati Vaše svakodnevne obveze oko čišćenja, potražite kod našeg stručnog prodajnog osoblja.
Priuštite si praktične proizvode koji će Vam pomoći u svakodnevici i uštedjeti Vaše vrijeme i energiju. :)