Ljeto obasjano žutom
Ljeto uvijek asocira na šarenilo boja, a u odjevnim kombinacijama dozvoljava spajanje nespojivih nijansi!  Međutim, boja koja bez obzira na trendove uvijek predstavlja ljeto jest žuta! A ovog ljeta možemo je vidjeti na svakom koraku.

To je boja koja izvrsno pristaje plavušama i brinetama, preplanulom i svijetlom tenu kože. Dakle, bez obzira pripadate li svijetlom ili tamnom tipu, držite se žute. Izbor assecoiresa u žutoj boji , koji će lako podići svaku kombinaciju je velik - od sunčanih naočala, torbi, remena ili japanki u ovoj trendi boji!

Ukoliko niste tip koji će se od glave do pete se pojaviti u žutom, tu su kombinacije žute s drugim bojama, koje su izvor topline i ležernosti – kao stvorene za ljetne dane i večeri.  Možete je savršeno kombinirati s jeansom, bijelom, tamno plavom ili pak s bojama  bobičastog voća, a puni pogodak bit će lagana haljina u svijetlo žutoj nijansi.Kad je riječ o make upu, žuta boja predstavlja poseban izazov. Žutim sjenilom za oči privući ćete svaki pogled na sebe. Uz podlogu za sjenilo za oči, koja se nanosi prije nanošenja sjenila, nijansa žute će se još više istaknuti. 

Ukoliko je za Vas žuto sjenilo ipak previše, upečatljiv, a istovremeno decentan make up look postići ćete će ako samo uz rub trepavica povučete liniju žutim eyelinerom ili olovkom za oči. Žutu crtu kombinirajte s crnom maskarom. Ovo je idealna kombinacija za tamnopute! 

Osim toga, vjerujemo da žutih nijansi neće nedostajati na Vašim lijepo njegovanim noktima ruku i nogu tijekom cijelog ljeta.

Ne zaboravite si svaki dan uljepšati notama mirisa poput Acqua die Gioia Giorgio Armani.

Nakon ovih kratkih savjeta, vjerujemo da ćete biti glavna zvijezda ovog ljeta gdje god se pojavili! :)

Clinique pep-start

hydrorush moisturizer
broad spectrum SPF 20
Moschino Teddy Bear Toy 2
OPI lak za nokte
Giorgio Armani
Acqua di Gioia Light di Gioia