Tvrtka

O Müller

Rado ćemo Vam na sljedećim stranicama prezentirati našu tvrtku i stoga Vas rado pozivamo da zajedno s nama bacite pogled iza kulisa i upoznate Müller.
Naša najveća želja je pri tome da tvrtku Müller na ovim stranicama prepoznate onako kako ju svakodnevno doživljavate kao kupac, zaposlenik, poslovni partner ili samo kao slučajni prolazik. Ne želimo djelovati angažirano i simpatično već želimo zaista takvi i biti za Vas i za sve one koji nam uvijek iznova poklanjaju svoje povjerenje.

Dalje

Povijest

Kada je 1953. osnovana tvrtka Müller nitko nije očekivao da će postati jedna od najzanimljivijih trgovačkih lanaca u Njemačkoj. Danas svojim kupcima nudimo u više od 750 poslovnica užitak kupovine u ugodnoj atmosferi.

Dalje

Opredjeljenje

Promjena vrijednosti u društvu stavila je zdravlje i dugotrajnost u središte. Koncept dugotrajnosti nastao je zbog ekoloških resursa koji nestaju. Tim pristupom se teži očuvanju prirode za buduće naraštaje. Na socijanom planu se teži izjednačavanju socijalnih sila kako bi postigli  kvalitetan suživot svih ljudi.

Dalje

Poslovnice

Ugodan ambijent, prijateljski
savjet i širok izbor:
Iskustvo našim trgovinama.

Kvaliteta
Užitak kupovine