Dobrodošli u ekskluzivni mirisni svijet za žene i muškarce!

Raznolik asortiman od preko 28000 proizvoda nudi Vam ženske, muške i dječje mirise, šminku i pribor, kvalitetnu kozmetiku, njegu za lice, kozmetičke torbice i accessoires te poklon setove.

U svim našim parfumerijama nudimo Vam posebnu uslugu šminkanja s ekskluzivnim brendom Make-Up Factory. Više informacija potražite na Make-Up Factory!


Klikom na lokaciju na karti poslovnica provjerite gdje je Vaša najbliža poslovnica s odjelom parfumerije!
NOVO
AKCIJE
Brendovi su dostupni u poslovnicama u Zagrebu: na Trgu bana Jelačića, u CCo West i East, Supernova Garden Mallu i Buzinu, u Avenue Mallu, Areni, na adresi Savska cesta 182, u Westgateu, u Zadru u Supernovoj i City Galeriji, u Splitu u Jokeru, CCo i Primi 3, u Šibeniku u Supernovoj i Dalmare centru, u Dubrovniku u Sub Cityu, u Poreču, u Puli u Shopping Mallu i u Ulici rimske centrurijacije, u Poreču u Riva Mallu i u Ulici Mate Vlašića 46, u Varaždinu u Lumini centru i Supernova centru, u Koprivnici, Virovitici, Bjelovaru, u Čakovcu, u Osijeku u Portanovi i u Avenue Mallu, u Slavonskom Brodu u Supernovi, u Sisku u Supernova centru, u Metkoviću, u Makarskoj, u Rijeci na Korzu i u Tower centru, u Biogradu na moru, u Karlovcu (Trg hrvatskih redarstvenika) te u novim poslovnicama Benkovcu i Trogiru.

Adrese naših poslovnica provjerite ovdje.