PRAVILNIK NAGRADNOG NATJEČAJA NA INSTAGRAM PROFILU MÜLLER HRVATSKA
„Osvoji Melvita poklon set“

Članak 1.

 

Müller trgovina Zagreb d.o.o., OIB: 84698789700, Betinska 1, 10010 Zagreb priređuje nagradni natječaj „Osvoji Melvita poklon set“.

 

Članak 2.

 

Svrha nagradnog natječaja „Osvoji Melvita poklon set“ je ostvarivanje promidžbe prodajnih mjesta Müller trgovine Zagreb d.o.o. te nagrađivanje pratitelja službenog Instagram profila Müller Hrvatska.

 

Članak 3.

 

Nagradni natječaj priređuje se pod nazivom „ Osvoji Melvita poklon set “ i održava se od 04.10. do 10.10.2019. godine do 23:59 sati. Natječaj se priređuje na Instagram profilu Müller Hrvatska dostupnoj na URL-u https://www.instagram.com/mueller_hrvatska/.

 

Članak 4.

 

UVJETI ZA SUDJELOVANJE U NAGRADNOM NATJEČAJU:

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe starije od 16 godina koje su registrirane na društvenoj mreži Instragram (www.instagram.com) i koje prihvaćaju uvjete i pravila sudjelovanja u natječaju kao i pravila mreže Instagram. Prava natjecanja nemaju zaposlenici Priređivača kao ni članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća). Nagradni natječaj održava se na društvenoj mreži Instagram no ni na koji način nije povezan s Instagram-om te Instagram nije njegov pokrovitelj.

 

NAČIN SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU:

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je u komentar nagradnog posta na Instagram profilu Priređivača opisati zašto baš ti trebaš Melvita ogransku kozmetiku, označiti dvije prijateljice te zapratiti muellerhrvatska Instagram profil i melvita.hr Instagram profil u vremenskom periodu trajanja nagradnog natječaja od 04.10. do 10.10.2019. godine do 23:59 sati. Prijavljivanjem na nagradni natječaj sudionik prihvaća uvjete sudjelovanja u nagradnom natječaju objavljene na web stranici Priređivača www.mueller.hr.

 

Članak 5.

 

FOND NAGRADA NAGRADNOG NATJEČAJA:

Nagradni fond se sastoji od jednog poklon seta (koji uključuje Melvita BB kremu i novu Izuzetnu vodicu ruže), koje definira Priređivač. Najzanimljiviji komentar prema odabiru Priređivača dobiva navedeni poklon set. Nagrada koja je navedena u ovim pravilima je nezamjenjiva za druge proizvode, darovnu karticu ili novčanu protuvrijednost.

 

Članak 6.

 

ODABIR DOBITNIKA:

Nagradni natječaj se održava od 04.10. do 10.10.2019. godine do 23:59 sati. Najzanimljiviji komentar prema odabiru Priređivača je dobitnik nagradnog natječaja. U slučaju da se u natječaj uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene, Priređivač ima pravo dodijeliti i manji broj nagrada. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova pravila.

 

Članak 7.

 

OBJAVA DOBITNIKA:

Objava imena dobitnika nagrade bit će najkasnije 14.10.2019. na službenoj Facebook stranici Priređivača u obliku komentara ispod posta, ispod komentara pobjednika te na web stranici https://www.mueller.hr/aktualno/nagradne-igre/dobitnici/. Obvezno će se provjeriti jesu li ispunjeni uvjeti iz Članka 4. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici su suglasni s objavom njihovog imena od strane Priređivača na službenoj Web stranici i koristi bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i videomaterijalu.

 

Članak 8.

 

PREUZIMANJE NAGRADE:

Dobitnik nagrade se treba javiti u inboks službenog Instagram profila melvita.hr. Nagradu će primiti na svoju kućnu adresu uz prethodni dogovor na Instagram profilu melvita.hr. Nagrada će biti isporučena na kućnu adresu najkasnije 30 dana od dana objave rezultata. Navedeni rok može se produžiti samo ako dobitnik zbog objektivnih razloga nagradu ne može podignuti/primiti ili ako se u navedenom roku ne javi s osobnim podacima te ukoliko melvita.hr  nije u mogućnosti isporučiti nagradu zbog više sile. Kao dokaz o preuzimanju nagrade smatrat će se poštanska povratnica. Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze, niti naknade direktno povezane s nagradom. Troškove dostave nagrada ne snosi dobitnik.

 

Članak 9.

 

U slučaju spora između Priređivača i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Općinski građanski sud u Zagrebu.

 

Članak 10.

 

Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju nastupanja okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. U slučaju prekida sudionici će biti obaviješteni putem Instagram profila Müller Hrvatska i web stranice www.mueller.hr na kojoj će biti objavljena pravila nagradnog natječaja.

 

Članak 11.

 

IZVANREDNE OKOLNOSTI:

Priređivač nagradnog natječaja ima pravo nagradu ne dodijeliti u slučaju:

- da dobitnik ne ispuni uvjete za preuzimanje nagrade,

- da se pojavi sumnja o vjerodostojnosti podataka (lažni profil)

- da se utvrdi da se korisnik u natječaju nije pridržavao pravila i uvjeta nagradnog natječaja.

 

U Zagrebu, 04.10.2019.

 

Müller trgovina Zagreb d.o.o., Betinska 1, 10010 Zagreb