Falkensteiner Resort Punta Skala

Savršeno mjesto za odmor za ljubitelje aktivnog života i uživanja.

 

Smještena pokraj Zadra, na zaštićenom poluotoku od kojeg zastaje dah i okružena morem, Resort Punta Skala je zelena oaza mira koja nudi najbolje od dalmatinske obale. Ovaj moderan, suncem okupan Resort na samoj obali nudi niz restorana visoke klase, elegantne trgovine, najveći i najljepši SPA u Dalmaciji, moderne sportske sadržaje uz čak 7 teniskih terena, cijeli niz sportova na vodi te novootvoreni Fortis Club - Health Club and Fitness club na 800 m2.

Maksimalno opuštanje ovdje možete pronaći u elegantnom Falkensteiner Hotel & Spa Iadera uz romantične ponude namijenjene parovima poput ΄Romantic getawaya` ili neponovljive ΄Valentinovo ponude uz koncert Marka Tolje΄. Za one koji ne žele zapostaviti svoju fizičku spremu ni kada su na odmoru Hotel & Spa Iadera nudi najsuvremenije sportske sadržaje. Vratite se u formu i postanite najbolja verzija sebe uz paket ΄Povratak u formu` ili ΄Pomicanje granica`. Za one koji žele povezati sport i razgledavanje tu su i vođene ture kroz zadarsku regiju - ΄Zadar na kotačima΄. A nakon svega što smo prošli u protekloj godini, svi zaslužujemo i malo hedonizma, zar ne?

Uz jedan od najvećih SPA centara u Hrvatskoj, AcquaPura SPA, smješten na čak 6.000m2, osigurano vam je  'premium' opuštanje. Ovdje se u svakom trenutku možete osjećati kao da ste u privatnoj SPA zoni uz ΄Aquapura SPA break΄.Sačuvajte račun od bilo koje kupnje iz Müller poslovnica u Hrvatskoj od 03. do 09. veljače 2022., u navedenom periodu prijavite se putem formulara niže te unesite broj računa.


10. veljače 2022. slijedi izvlačenje u kojem možete osvojiti:GLAVNA NAGRADA

Spa odmor za dvoje u Falkensteiner Resortu Punta skala


10 utješnih nagrada:

Aveo poklon paket za njegu

Pravila igre i više detalja potražite na sljedećoj poveznici: Pravilnik

Zaokružene brojke iza oznake "RB" su broj računa koji trebate unijeti u prijavni obrazac ispod.