Tvrtka

O Müller

Rado ćemo Vam na sljedećim stranicama prezentirati našu tvrtku i stoga Vas rado pozivamo da zajedno s nama bacite pogled iza kulisa i upoznate Müller.
Naša najveća želja je pri tome da tvrtku Müller na ovim stranicama prepoznate onako kako ju svakodnevno doživljavate kao kupac, zaposlenik, poslovni partner ili samo kao slučajni prolazik. Ne želimo djelovati angažirano i simpatično već želimo zaista takvi i biti za Vas i za sve one koji nam uvijek iznova poklanjaju svoje povjerenje.

Ogromna raznolikost asortimana

Müller vodi najveću drogeriju i asortiman ljekovitih sredstava Švicarske, ali i parfumerija, papirnica, odjel igračaka i multimedije nudi bogatu ponudu. Naš asortiman se sastoji od 185 000 proizvoda. Navalite!

Visoka kvaliteta, niske cijene

Kvaliteta po atraktivnim cijenama – to je ono što oduvijek nudimo kupcima. Za Vas to znači: mnoštvo povoljnih ponuda, a da se pri tome ne morate odreći kvalitete, usluge i najboljih marki. Dođite k nama i uvjerite se sami!

Obrazovani zaposlenici

Ljubaznost i usluga su od samih početaka jako cijenjeni u Mülleru. Dođite u jednu od naših poslovnica i neka Vas savjetuje naše stručno osoblje! Nije važno radi li se o temi zdravlje, ljepota, papirnica ili igračke.

Luksuzan ambijent kupovine

To se ne može opisati, to morate doživjeti. Neka Vas iznenadi neusporedivi ambijent Müller poslovnica. Poseban ugođaj kao i dobro složene police čine kupovinu u Mülleru ugodnom. Provjerite!

Poslovnice

Ugodan ambijent, prijateljski
savjet i širok izbor:
Iskustvo našim trgovinama.

Kvaliteta
Užitak kupovine